Atpakaļ

Baltkrievija

 

Vīzas uz Baltkrievijas Republiku

Izpildes termiņš (darba dienas)

LR pilsoņiem un nepilsoņiem

6

2

veids

tips

Cena, Eur

Tūrisms

1-kārtējais

35

65

Tūrisms bērniem līdz 6g.

1-kārtējais

5

15

Tūrisms grupai no 6 cilv.

1-kārtējais

15

45

Viesošanās, darījuma līdz 30 d.

1-kārtēja

35

60

Viesošanās, darījuma līdz 30 d.

2-kārtēja

47

75

Viesošanās, bērni līdz 6g.

daudzkārtēja

5

15

Darījuma līdz 90 d. ar klienta ielūgumu

daudzkārtēja

80

115

Darījuma līdz 1 gadam ar klienta ielūgumu

daudzkārtēja

90

160

Tranzīts vienā virzienā

1- kārtējais

20

45

Tranzīta turp un atpakaļ

2- kārtējais

25

50

Tranzīta turp un atpakaļ

daudzkārtējais

50

80

Tranzīta bērniem līdz 6g.

1(2) – kārtējais

5

15

Tranzīta bērniem līdz 6g.

daudzkārtējais

5

15

* Tranzītvīzas noformēšanai nepieciešama galamērķa valsts vīza (ja vīza ir obligāta) un braukšanas bilešu kopijas no pilsētas – ceļojuma sakumpunkta līdz galamērķa pilsetai.

 

Anketa (sk. šeit)

 

Nepieciešamie dokumenti vīzas noformēšanai

uz Baltkrievijas Republiku

 

 

Tūrisma (līdz 10 d.):

  • Pasei jābūt ne mazāk par 3 brīvam vīzas lapām; pases derīguma termiņam jābūt ne mazāk par 6 mēnešiem pēc vīzas izbeigšanas

  • Viena krāsaina fotogrāfija 34x45mm matēta uz baltā fona ne vecāka par 6 mēnešiem

  • Anketa

  • Obligāta apdrošināšana ~ 0,48 Eur/dienā

  • Bērniem: dzimšanas apliecības kopija un vecāku pases kopijas

  • Viesnīcas rezervācijas apstiprinājums (uz viesnīcas blankas ar klienta vārdu un uzvārdu)

 

Viesošanas, darījuma (līdz 30 d.):

    Pasei jābūt ne mazāk par 3 brīvam vīzas lapām; pases derīguma termiņam jābūt ne mazāk par 6 mēnešiem pēc vīzas       izbeigšanas

  •   Viena krāsaina fotogrāfija 34x45mm matēta uz baltā fona ne vecāka par 6 mēnešiem

  •   Obligāta apdrošināšana ~ 0,48 Eur/dienā

    Anketa - Uzrādīt ielūdzošās personas vai organizācijas datus
            persona: kontaktpersonas vārds un uzvārds, pilna adrese un telefons
            organizācija: firmas nosaukums, kontaktpersonas vārds un uzvārds, pilna adrese un telefons.

    Bērniem: dzimšanas apliecības kopija un vecāku pases kopijas

 

Darījuma (līdz 90 d.):

  • Pasei jābūt  ne mazāk par 3 brīvam vīzas lapām; pases derīguma termiņam jābūt ne mazāk par 6 mēnešiem pēc vīzas izbeigšanas

  • Viena krāsaina fotogrāfija 34x45mm matēta uz baltā fona ne vecāka par 6 mēnešiem

  • Anketa

  • Obligāta apdrošināšana ~ 0,48 Eur/dienā

  • Vēstule no Latvijas firmas (oriģināls krievu valodā ar zīmogu un parakstu)

  • Prasījuma vēstule no Baltkrievijas firmas (paraugs:http://mfa.gov.by/docs/Pril5.doc )

 

Darījuma, daudzkārtēja līdz 180 d./gadā:

  • Pasei jābūt ne mazāk par 3 brīvam vīzas lapām; pases derīguma termiņam jābūt ne mazāk par 6 mēnešiem pēc vīzas izbeigšanas

  • Viena krāsaina fotogrāfija 34x45mm matēta uz baltā fona ne vecāka par 6 mēnešiem

  • Anketa

  • Obligāta apdrošināšana ~ 0,48 Eur/dienā

  • Vēstule no Latvijas firmas (oriģināls krievu valodā ar zīmogu un parakstu)

  • Prasījuma vēstule no Baltkrievijas firmas (paraugs:http://mfa.gov.by/docs/Pril5.doc )

  • Firmu sadarbības līguma kopiju, ar Baltkrievijas firmas direktora zvērinājumu (zīmogs un paraksts)(Derīguma tērmiņš – 1gads )

  • Izraksts no Baltkrievijas uzņēmuma reģistra (МИНЮСТ). Oriģināls. (Derīguma tērmiņš – 1gads )