Atpakaļ

Kazahstāna

 

Vīzas uz Kazahstānu

Izpildes termiņš (darba dienas)

LR nepilsoņi

7

21

veids

tips

Cena, EUR

Tūrisma līdz 30 d.

1 - kārtēja

135

Tūrisma līdz 60 d.

2 - kārtēja

180

Tūrisma līdz 90 d.

3 - kārtēja

195

Tūrisma bērniem līdz 30 d.

zvanīt

Privātā līdz 90 d.

(Kazahstānā dzimušām personām)*

1 - kārtēja

55

Tranzīta viena virzienā **

1 - kārtēja

30

Tranzīta turp un atpakaļ **

2 - kārtēja

45

Darījuma līdz 30 d.

1 - kārtēja

150

Darījuma līdz 60 d.

2 - kārtēja

220

Darījuma līdz 90 d.

3 - kārtēja

235

Darījuma līdz 6 mēn.

daudzkārtēja

300

Darījuma līdz 12 mēn.

daudzkārtēja

340

 

Anketa (sk.šeit)

 

* Vizu noformēšanai Kazahstānā dzimušām personām nepieciešama dzimšanas apliecība, ja mainīts uzvārds - laulības apliecības kopija.

** Tranzītvīzas noformēšanai nepieciešama galamērķa valsts vīza (ja vīza ir obligata) un braukšanas bilešu kopijas no pilsētas- ceļojuma sakumpunkta līdz galamērķa pilsetai.

 

Nepieciešamie dokumenti vīzas noformēšanai:

  • Pasei jābūt ne mazāk par 3 brīvam vīzas lapām; pases derīguma termiņam jābūt ne mazāk par 6 mēnešiem pēc vīzas izbeigšanas

  • Viena krāsaina fotogrāfija 34x45mm matēta uz baltā fona ne vecāka par 6 mēnešiem

  • Velāmā apdrošināšana ~ 0,48 Eur/dienā

  • Anketa

Kazahijas vēstniecības Konsulāras daļas darba dienas:

  • pirmdiena

  • otrdiena

  • ceturtdiena

  • piektdiena